Máte Bitcoin Cash? Jeho open interest se od předešlého halvingu snížil o 47 %

K většinovému poklesu ceny Bitcoin Cash došlo 10. dubna, kdy cena během tří hodin prudce klesla o 7,51 %.

Open interest (OI) Bitcoin Cash a jeho cena se během sedmi dnů od svého halvingu propadly. Tím se vymazal krátký časový úsek výrazné byčí dynamiky, který vedl k události ze 4. dubna.

Podle údajů společnosti CoinGlass činil 12. dubna OI pro Bitcoin Cash 378,3 milionu dolarů. To je o výrazných 47 % méně než na vrcholu 708,5 milionu dolarů před halvingem BCH.

Pokles OI se shodoval s 13% poklesem ceny BCH.

K většině poklesu jeho ceny došlo 10. dubna, kdy po čtyřech dnech těsného kolísání mezi 676 a 691 dolary došlo k prudkému poklesu o 7,51 %. Stalo se tak během tříhodinového okna.

Zajímavost :  Bitcoin by se brzy mohl vrátit nad 63 000 USD

Tyto cenové pohyby jsou naprostým opakem toho, co se dělo po prvním halvingu BCH v roce 2020. Bitcoin Cash tehdy zaznamenal vzestupnou dynamiku, když vzrostl o 4,7 %, zatímco OI se zvýšil o 10 % na 73,86 milionu dolarů.

Tehdy byl Bitcoin Cash starý necelé tři roky. Vedly se však debaty o možnostech využití Bitcoin Cash. Hlavně kvůli nižším nákladům na zpracování transakcí a nižším energetickým nárokům na ověřování nových bloků.

Bitcoin a Bitcoin Cash proti sobě vedou již dlouhou dobu válku

Ve svém příspěvku z 18. března na sociální síti X požádal Adam Back, generální ředitel společnosti Blockstream, Rogera Vera, který před několika lety přešel na stranu Bitcoin Cash, aby se znovu připojil ke komunitě Bitcoinu.

Přidej se k té zk*rvené bandě @rogerkver. Právě se to rozehrává. Víš, že chceš. Nemusíš do toho jít sám, buď marnotratným synem a vrať se.

– Adam Back, zdroj: x.com

Roger Ver, obecně známý jako “Bitcoin Jesus”, je silným zastáncem kryptoměny Bitcoin Cash a tvrdí, že více odpovídá původní vizi Bitcoinu Satoshiho Nakamota.

Zajímavost :  Šutaj Eštok oznámil, čo strelca motivovalo. Bol to osamelý vlk, existuje len jedna verzia útoku

Ver tvrdí, že Bitcoin Cash má díky nižším transakčním poplatkům lepší předpoklady sloužit jako úložiště hodnoty i jako měna. Mezitím mnoho investorů zaujímá pozice v bitcoinech a netrpělivě očekává jejich růst s tím, jak se příští týden blíží halving.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO

Zajímavost :  Daň za úspech. Vláda pripravuje progresívnejšie sadzby zdanenia príjmov fyzických osôb, tvrdí SaS

Doporučujeme ke čtení také :