Bitcoin se připravuje na průlom s cílem 90 000 dolarů

Bitcoin se momentálně nachází v pásmu 60-70 tisíc dolarů, kde přetrvává už skoro čtyři měsíce. Pokud jde o nová maxima, naděje býků udržují cenové indikátory.

Navzdory zklamání hodlerů zůstává Bitcoin po většinu června solidní sázkou na vyšších časových rámcích, kde situace vypadá mnohem lépe. Někteří tvrdí, že cena jednoduše konsoliduje pod historickými maximy, což je klasické chování býčího trhu, které může trvat mnoho měsíců.

Bitcoin připravuje ideální podmínky pro čerstvý průraz ceny BTC, naznačují dva klasické indikátory. V nedávné analýze na platformě X odhalil populární obchodník Roman, že se pro Bitcoin připravuje býčí pokračování. Podle Romana může být návrat k dobrým časům za rohem. S poukázáním na index relativní síly (RSI) a Bollingerova pásma na týdenním grafu předpověděl short squeeze na BTC jako další logický krok.

Na vyšších časových rámcích vytváříme další býčí náznaky pokračování. Jakmile se vytvoří volatilita, můžeme konečně naplno zamířit na 90k+

Roman Trading

Nyní vytváříme 3. býčí divergenci mezi cenou a RSI, zatímco mnozí kapitulují a volají po nižších hodnotách,“ napsal 21. června na X.

Zajímavost :  Danko sa opäť "obul" do koaličného partnera. Dolinkovej odkázal, nech začne makať

Bitcoinoví býci čelí realitě

Dalším předpovědím, které jsme měli možnost v posledních týdnech zaznamenat, však mnoho času na vyplnění nezbývá. „Vždy jsem říkal, že věřím v průlom směrem nahoru a stále si za tím stojím,“ pokračoval v tématu další populární obchodník Daan Crypto Trades v části víkendového příspěvku X.

Nejsem si jistý, kdy přesně k tomu dojde, ale pochybuji, že to bude trvat i celé léto. Mám zde na mysli rozmezí 59 až 74 tisíc dolarů.“ Dodal, že makroekonomické podmínky – americké akciové indexy dosahující rekordních hodnot a klesající výnosy dluhopisů – podporují silný výkon ceny BTC. Na nové historické maximum si však budeme muset ještě chvíli počkat.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO