Spotové ethereum ETF zaznamenaly čisté přílivy ve výši 107 milionů USD během prvního dne obchodování, pak nastal pokles

Navzdory masivním odlivům z nově převedeného Ethereum Trustu od společnosti Grayscale zaznamenaly americké spotové ethereum ETF čisté přílivy ve výši 106,6 milionu USD během svého prvního dne obchodování.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

ETF iShares Ethereum Trust (ETHA) od společnosti BlackRock vedl skupinu s přílivem 266,5 milionu USD, těsně následován Bitwise Ethereum ETF (ETHW) s čistými přílivy 204 milionů USD. Na třetím místě se umístil Fidelity Ethereum Fund ETF (FETH) s přílivem 71,3 milionu USD.

Přílivy do nově spuštěných spotových ethereum ETF byly dostatečné k vyrovnání odlivů z Grayscale Ethereum Trust (ETHE). ETHE zaznamenal odlivy ve výši 484,9 milionu USD za den, což činilo 5 % z původního fondu ve výši 9 miliard USD.

ETHE byl spuštěn společností Grayscale v roce 2017 a umožňoval institucionálním investorům nakupovat ETH. Nicméně uložil šestiměsíční blokovací období na všechny investice. Jeho konverze na spot ETF znamená, že investoři mohou snadněji prodávat své podíly, což by mohlo vysvětlit vysoké odlivy během prvního dne. V lednu spotové bitcoinové ETF zažily podobnou situaci s Grayscale Bitcoin Trust, který po spuštění 11 spotových BTC ETF zaznamenal odlivy ve výši přes 17,5 miliardy USD. 

Nyní zpět k výsledkům prvního dne obchodování ethereum ETF. Grayscale Ethereum Mini Trust, což je odvozený produkt spuštěný správcem aktiv s nižšími poplatky, generoval nové přílivy ve výši 15,2 milionu USD.

Franklin Ethereum ETF (EZET) společnosti Franklin Templeton zaznamenal čistý příliv 13,2 milionu USD, zatímco Core Ethereum ETF (CETH) od 21Shares zaznamenal příliv 7,4 milionu USD.

Zajímavost :  Tabák, Huliak aj Šimkovičová. SNS zverejnila kandidátku do eurovolieb, vedie ju Danko

Celkově generovaly spotové ethereum ETF během svého prvního dne obchodování kumulativní objem obchodů ve výši 1,08 miliardy USD. To představuje 23 % objemu, který zaznamenaly spotové bitcoinové ETF při svém debutu.

Cena ETH během prvního dne obchodování spot ETF mírně klesla na 3 451 USD. Poté však došlo k masivnějšímu propadu, přičemž ETH se v době psaní obchoduje za 3 171 USD. To představuje pokles o téměř 8 % za posledních 24 hodin a o 7 % za posledních sedm dní.

Spotové ethereum ETF obdržely konečné schválení od SEC 22. července a začaly být obchodovány ve Spojených státech 23. července. ETF ovlivní nejen cenu ETH, ale i celý kryptoměnový trh. Z tohoto vývoje může těžit také Pepe Unchained (PEPU), protože rostoucí zájem o kryptoměny přitahuje investory.

Pepe Unchained: Revoluční meme coin s vlastním blockchainem

Pepe Unchained je inovativní kryptoměnový projekt, který se rychle stává jedním z nejslibnějších altcoinů na trhu. Tento projekt s maskotem Pepe the Frog kombinuje zábavu, nové technologie, komunitní angažovanost a výhodné investiční příležitosti.

Pepe Unchained přináší několik klíčových funkcí, které ho odlišují od ostatních meme coinů:

  1. Bezpečnost: Smart kontrakty Pepe Unchained prošly důkladným auditem od společností Coinsult a SolidProof, aby se zajistila jejich bezpečnost a spolehlivost. Tento audit poskytuje uživatelům důvěru v bezpečnost jejich investic a transparentnost platformy.
  2. Odměny za staking: Pepe Unchained nabízí atraktivní odměny za staking, což motivuje držitele tokenů k dlouhodobému investování a podpoře stability ekosystému. Uživatelé mohou stakovat své tokeny PEPU a získávat pasivní příjem při aktuálním APY 364 %.
  3. Komunitní zapojení: Projekt klade velký důraz na budování aktivní a angažované komunity. Projekt má k dnešnímu dni na X 8 500 sledujících a na Telegramu téměř 4 000.
  4. Block Explorer: Pepe Unchained poskytne uživatelům přístup k block exploreru, který umožní snadné sledování transakcí a aktivit v síti. Tento nástroj zvyšuje transparentnost a poskytuje uživatelům důležité informace o stavu jejich transakcí.
  5. Přemostění s Ethereem: Projekt také vyvíjí okamžité přemostění s blockchainem Ethereum, což zajišťuje rychlé a bezproblémové převody mezi sítěmi. Tato funkce zvýší celkovou flexibilitu a použitelnost platformy a umožní uživatelům snadno integrovat a obchodovat své tokeny napříč blockchainy.
  6. Pepe Unchained Layer 2: Proprietární blockchain projektu je navržen pro zvýšení škálovatelnosti a snížení transakčních poplatků. Toto Layer 2 řešení umožňuje rychlejší a levnější transakce, což zlepšuje uživatelskou zkušenost. Díky těmto vylepšením se Pepe Unchained stává atraktivní volbou pro uživatele a investory hledající efektivní a nákladově výhodné řešení.
Zajímavost :  Cena bitcoinu se propadla pod 66 000 dolarů, investořil likvidují longy a bojí se shortovat

Aktuálně probíhá předprodej tokenů PEPU, který poskytuje raným investorům příležitost získat tokeny za výhodné ceny před jejich uvedením na veřejný trh. Tento předprodej přilákal značnou pozornost díky svým atraktivním podmínkám a potenciálu vysokých výnosů, přičemž projekt během několika týdnů získal více než 5 milionů dolarů.

Pepe Unchained se již v raných fázích svého vývoje ukazuje jako slibný projekt. Kombinace zábavných prvků a silného důrazu na komunitu přitahuje širokou škálu uživatelů. Atraktivní odměny za staking jsou dalším lákadlem pro investory, kteří hledají stabilní a potenciálně výnosné investiční příležitosti. Dosavadní úspěch předprodeje ukazuje silný zájem investorů a naznačuje, že projekt má růstový potenciál.

Zajímavost :  Žiga namiesto Pellegriniho. Nový predseda parlamentu je na Malorke

Pepe Unchained představuje revoluční přístup k meme coinům, který kombinuje zábavu,  investice, silnou komunitou a atraktivní investiční příležitosti. Jinými slovy, tento projekt má všechny předpoklady stát se významným hráčem na trhu s kryptoměnami. Pokud hledáte nový a vzrušující projekt s potenciálem vysokých výnosů, Pepe Unchained stojí za vaši pozornost.

*Příspěvek je reklama. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO