Top 5 Meme coinů pro příští Bull-Run

Další býčí série kryptoměn je v plném proudu. Společnost Finbold provedla analýzu trhu, aby identifikovala několik meme coinů, jejichž zavedení do svého portfolia by měl zvážit každý obchodník.

Vzhledem k tomu, že většina aktiv na trhu kryptoměn vstupuje do zeleného obchodního trendu, zdá se, že období medvědí nálady je konečně u konce, a memecoinová část sektoru není výjimkou. Některé memecoiny představují obzvláště lukrativní příležitost.

1. Gigachad (GIGA)

Zejména Gigachad (GIGA) si během nedávného poklesu trhu udržel silnou dynamiku, zejména poté, co se ke komunitě tokenu připojil americký kulturista Mike ‘Titan’ O’Hearn a začal o něm psát na sociálních sítích.

V současné době mění GIGA kurz za 0,01259 USD, což znamená, denní nárůst o 6,37 %, v průběhu týdne o 14,96 % a za poslední měsíc zaznamenala impozantní růst o 598,61 %, jak vyplývá z nejnovějších údajů z grafu ze 17. července.

2. Based Brett (BRETT)

Mezitím Based Brett (BRETT) na svém denním grafu nedávno vytvořil býčí vlajku a profesionální obchodník s kryptoměnami Ali Martinez v příspěvku na X tvrdí, že trvalé uzavření nad 0,15 USD by mohlo BRETT potenciálně posunout o 300 % na 0,63 USD.

Prozatím se cena BRETT pohybuje na úrovni 0,1373 USD, což představuje pokles o 1,15 % za posledních 24 hodin, nicméně za předchozích sedm dní se jedná o zisk 11,15 %, když se podle nejnovějších informací snaží snížit ztrátu na měsíčním grafu na 5,20 %.

Zajímavost :  Spaľováky zatiaľ Slováci preferujú viac. O 11 rokov ich ale už nekúpite

3. Dogwifhat (WIF)

Zajímavé je, že Dogwifhat (WIF) byl v roce 2024 tak úspěšný, že přitáhl pozornost hlavního proudu, včetně časopisu Forbes, který jej označil za nejvýkonnější kryptoaktivum v první polovině roku, což způsobilo, že meme coin ještě více vyletěl.

Dogwifhat, token s příhodným názvem, jehož logem je Shiba Inu v pletené čepici, je nejúspěšnější ze zhruba 70 mincí s tržní kapitalizací nad 1 miliardu dolarů a ziskem přibližně 1 300 %.

Forbes

V současné době se WIF obchoduje za cenu 2,18 USD, což na denním grafu naznačuje pokles o 0,62 %, ale za poslední týden stále postupuje o 31,15 %, čímž se podle nejnovějších údajů CoinMarketCap ze 17. července snižuje jeho měsíční kumulovaný pokles na 8,10 %.

Zajímavost :  Veřejná konzultace k návrhu metodiky pro hodnocení digitalizace podniků

4. MAGA (MAGA)

Poněkud nepřekvapivě se po pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států amerických masivně rozšířila meme mince MAGA (Donald Trump), a přestože se nyní konsolidovala pod 8 USD, ukazuje, že má velký potenciál, zejména pokud Trump v listopadu vyhraje volby.

Prozatím se cena MAGA pohybuje na úrovni 7,47 USD, což znamená pokles o 5,85 % za posledních 24 hodin, představuje výrazný týdenní nárůst o 25,02 % a podle nejnovějších informací o ceně se snaží zmírnit pokles o 30,03 % na měsíčním grafu.

5. Dogecoin (DOGE)

A konečně, průkopník ve svém oboru, Dogecoin (DOGE), nadále zaujímá ústřední místo v rostoucí aréně meme coinů, přičemž pseudonymní expert na kryptoměnový trh Mikybull Crypto v příspěvku na X poznamenal, že pro DOGE se chystá po-halvingová rally vlna.

Dogecoin měnil kurz na 0,12455 USD, čímž za posledních 24 hodin zaznamenal nárůst o 1,96 % a přidal se tak k výraznějšímu nárůstu o 14,16 % v předchozích sedmi dnech, kdy se snažil zotavit ze ztráty 7,01 % za poslední měsíc.

Zajímavost :  Slováci naháňajú termíny u zubárov. Benefity nerušíme my, ale zdravotné poisťovne, bráni sa rezort zdravotníctva

Závěr

Vzhledem ke všem okolnostem mají výše uvedená kryptoměnová aktiva skutečně velkou šanci na to, aby se v příštím býčím období prosadila. Věci v tomto odvětví se však někdy mohou změnit z rozmaru, takže při investování je důležité provést vlastní průzkum a pochopit všechna rizika.

Zaregistrujte se na Binance skrze tento odkaz a získejte 10% slevu na obchodní poplatky

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO