Tyto dvě kryptoměny dosáhnou v srpnu tržní kapitalizace 10 miliard dolarů

Trh s kryptoměnami vykazuje známky oživení a několik kryptoměn se blíží k významným milníkům tržní kapitalizace.

Mezi nimi vynikají především dvě. Chainlink (LINK) a Polkadot (DOT) jako hlavní kandidáti, u nichž se předpokládá, že v nadcházejících týdnech překonají hranici 10 miliard dolarů.

Předpovědi vycházejí nejen z pokračování býčího trhu, ale také z faktorů, jako je vysoká inflace nabídky, která by mohla podpořit růst tržní kapitalizace i při minimálních pohybech cen.

Vývojářský tým stojící za kryptoměnou Chainlink učinila značné pokroky ve zvyšování transparentnosti v rámci kryptoměnového ekosystému. Klíčovým vývojem, který přispívá k jejímu býčímu výhledu, je integrace systému proof-of-reserve (PoR) společností 21Shares. Předním emitentem kryptoměnových produktů obchodovaných na burze (ETP).

Pozitivní sentiment kolem Chainlinku dále umocňuje technická analýza významného kryptoanalytika Aliho Martineze. Martinez upozornil na vytvoření inverzního vzorce hlavy a ramen na čtyřhodinovém cenovém grafu.

Zajímavost :  Bývalý CEO PayPalu vyjadřuje obavy ohledně budoucího růstu bitcoinu

Tento vzorec, který často naznačuje býčí obrat, napovídá, že by Chainlink mohl v nadcházejících týdnech zažít výrazný cenový růst.

V současné době se LINK obchoduje za 13,34 USD s tržní kapitalizací přibližně 8,11 miliardy USD. Pokračující vývoj a býčí nálada na širším trhu jí dávají šanci překonat hranici tržní kapitalizace 10 miliard USD.

Za tímto potenciálním růstem stojí především kombinace zvýšené transparentnosti, technických býčích ukazatelů a celkového optimismu na trhu.

2. Polkadot

Přestože kryptoměna Polkadot čelí tlaku medvědů, vykazuje solidní síťové základy. Její tržní kapitalizace by mohla překročit hranici 10 miliard dolarů. Ačkoli cena DOT nedávno klesla o více než 2 % na přibližně 5,59 USD, on-chain metriky zůstávají výrazně býčí.

Polkadot Subscan ukazuje, že denní počet držitelů je na historickém maximu 1,3 milionu. Jen za posledních 24 hodin přibylo 503 nových držitelů.

Zajímavost :  [Souhrn článků] + Bitcoin míří na ATH z roku 2021

Údaje z Coinalyze ukazují, že zatímco open interest zůstává nízký, poměr long/short je 2,8. Navíc je 73,86 % obchodníků na Polkadot long. To naznačuje krátkodobý strach, ale dlouhodobý optimismus investorů. V současné době má Polkadot tržní kapitalizaci přibližně 8,03 miliardy USD.

Pokračující vývoj sítě, rostoucí zapojení uživatelů a býčí nálada investorů naznačují, že DOT má dobrou pozici k překonání nedávných cenových problémů a dosažení milníku tržní kapitalizace 10 miliard dolarů.

Přetrvávající býčí nálada na trhu kryptoměn spolu s významným vývojem v ekosystémech Chainlink a Polkadot vytváří předpoklady pro to, aby obě kryptoměny v srpnu dosáhly milníku tržní kapitalizace 10 miliard dolarů.

Investoři by měli tyto kryptoměny při jejich směřování k těmto významným milníkům pozorně sledovat.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO