Syn Donalda Trumpa naznačuje velké oznámení ohledně kryptoměn

Eric Trump, syn bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, naznačil významné oznámení týkající se kryptoměn.

Ve středu se Eric na sociální síti X podělil o svou nově objevenou vášeň pro kryptoměny a decentralizované finance (DeFi) a vyzval své stoupence, aby zůstali naladěni na velké oznámení.Kryptoměny / DeFi jsem si skutečně zamiloval. Očekávejte velké oznámení,” napsal Eric v nedávném příspěvku na X a zároveň označil svého otce a bratra Dona Jr.

Jeho bratr rovněž zopakoval tento názor a naznačil, že velké věci jsou na obzoru, a označil kryptoměny za budoucnost. „Chystáme se otřást kryptosvětem něčím VELKÝM. Decentralizované finance jsou budoucnost – nenechte se mýlit,” napsal v novějším příspěvku. Neposkytli však další podrobnosti ani neupřesnili, zda jejich plány zahrnují Bitcoin, kryptoměnu, kterou často zmiňuje jejich otec.

Zajímavost :  Analýza: Bitcoin v únoru posílil o 44 %, může bitcoin brzy posílit na 100 000 dolarů?

Během konference Bitcoin 2024 v Nashvillu ve státě Tennessee nastínil Donald Trump svou vizi strategické národní rezervy bitcoinů. Tvrdil, že v případě znovuzvolení si jeho administrativa ponechá 100 % bitcoinů, které v současné době drží nebo získala americká vláda, a vytvoří tak základní národní zásobu bitcoinů.

Zajímavost :  Pellegrini a Pavel budú spolu prednášať na univerzitách. Prezidenti chcú hovoriť o súčasných výzvach

Trump dále spekuloval, že Bitcoin by mohl překonat tržní kapitalizaci zlata ve výši 16 bilionů USD.

V rozhovoru pro Fox Business Trump navrhl myšlenku použít Bitcoin ke splacení státního dluhu. „Možná splatíme našich 35 bilionů dolarů, předáme jim malý kryptošek,” řekl. Tím zdůraznil svou víru v potenciál kryptoměn řešit ekonomické problémy.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO