Obchodní platforma Robinhood opět zalistovala XRP a jeho cena je připravena vystřelit. Čeká nás 10násobný nárůst?

Ripple (XRP) si do pondělního rána udržoval svůj růstový trend. V době psaní se po dosažení denního maxima 0,5985 USD obchodoval za 0,58720 USD, což znamená pokles o 2,67 % za posledních 24 hodin. Navzdory tomu XRP za poslední týden vykazuje zisk více než 7,7 % poté, co se v tomto období cena zvýšila z 0,52 USD. Tento nárůst byl podpořen celkovým pozitivním sentimentem na kryptoměnovém trhu a příznivým vývojem v probíhajícím soudním sporu společnosti Ripple s americkou Komisí pro cenné papíry (SEC).

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

Dalším impulsem byla zpráva, že obchodní platforma Robinhood znovu zalistovala XRP. Na oficiální webové stránce brokera si uživatelé mohou již nyní prohlížet cenový graf XRP, ale obchodování zatím není dostupné. Tato zpráva zvýšila důvěru investorů ve světlou budoucnost XRP, čímž došlo k nárůstu poptávky a tím i ceny.

Nárůst XRP: Robinhood znovu zalistoval XRP a Grayscale spouští investiční fond

Ripple (XRP) se v posledních dnech minulého týdne vrátil do centra pozornosti, když prolomil rezistenci na úrovni 0,5900 USD a zaměřil se na červencový vrchol z roku 2024 ve výši 0,6602 USD. Tento růst byl podpořen rozhodnutím obchodní platformy Robinhood o opětovném zalistování XRP.

I když obchodování ještě není aktivní, uživatelé nyní mohou vidět cenový graf XRP, což je pro komunitu XRP pozitivní signál. Tento krok naznačuje rozšíření přístupu na trh a potenciální zvýšení obchodní aktivity, což vyvolává nadšení mezi investory a nadšenci.

Další pozitivní zprávou je, že společnost Grayscale, přední firma v oblasti správy aktiv, právě spustila investiční fond zaměřený na XRP. Tento krok by mohl přilákat více institucionálních investorů a významně posílit hodnotu XRP.

Robinhood zatím zalistoval XRP pouze pro zákazníky z Evropské unie. Navzdory tomuto omezení však výhled zůstává pozitivní. S blížícím se ukončením právních sporů s SEC a větší regulační jasností je pravděpodobné, že brzy začne podporovat XRP více burz , což zvýší jeho atraktivitu a dostupnost.

Zajímavost :  Král na ťahu: Hlas-SD verzus KDH

Velký přesun XRP a právní vítězství Ripple Labs posilují tržní sentiment

Další významnou událostí byl přesun 20 milionů XRP, což odpovídá přibližně 11,7 milionu USD, z jihokorejské burzy Upbit do neznámé peněženky. Tento velký pohyb, sledovaný nástrojem Whale Alert, vyvolal spekulace o záměrech velryby. Takto velké přesuny z burz jsou často považovány za býčí signál, protože mohou naznačovat, že držitel plánuje dlouhodobé držení aktiv s očekáváním růstu ceny.

Přesun XRP do osobní peněženky může signalizovat důvěru v budoucí hodnotu mince a snahu omezit dostupnou nabídku na burzách. To by ve výsledku mohlo zvýšit poptávku a cenu.

XRP se v poslední době dostal do centra pozornosti díky vývoji v právním sporu s SEC. Ripple dosáhl významného vítězství, když vyřešil případ s pokutou 125 milionů USD. Tento výsledek obnovil pozitivní tržní sentiment kolem XRP, který nadále zůstává velmi oblíbenou volbou v Jižní Koreji, kde je patrná nejsilnější obchodní aktivita.

Přesun 20 milionů XRP do neznámé peněženky tedy naznačuje dlouhodobé držení a důvěru v budoucí růst ceny tokenu. V kombinaci s nedávným právním vítězstvím Ripple tato zpráva posiluje tržní sentiment ohledně XRP a mohla by zvýšit poptávku i cenu.

XRP se stahuje od rezistence a hledá klíčovou podporu na úrovni 0,5734 USD

XRP se aktuálně obchoduje za 0,5820 USD, což představuje denní pokles o 2,62 %. Po dosažení vrcholu na 0,5961 USD cena nyní zaznamenává mírný ústup, což potvrzuje klesající trend na 4hodinovém grafu XRP/USD níže. XRP nyní nachází podporu poblíž 50denního exponenciálního klouzavého průměru (EMA) na 0,5621 USD, který může sloužit jako ochrana proti dalším ztrátám. 

Index relativní síly (RSI) spadl z překoupené oblasti a nyní se nachází na hodnotě 60,16, což naznačuje možné zpomalení býčí dynamiky.

Zajímavost :  SaS predstavila kandidátku do eurovolieb. Súčasťou sú aj štyria poslanci Národnej rady

Bezprostřední podpora je identifikována na 0,5734 USD, a zůstane-li XRP pod tuto úrovní, mohlo by dojít k opětovnému testování podpory na 0,5621 USD. Na straně růstu zůstává klíčová rezistenční zóna na úrovni 0,5961 USD, přičemž dalším cílem je 0,6135 USD, pokud se obnoví býčí dynamika. 

Obchodníci by měli sledovat cenovou akci kolem podpory na 0,5734 USD a rezistence na 0,5961 USD, aby určili další směr trhu.

Vzhledem k tržní kapitalizaci XRP je dosažení 10násobného růstu velmi nepravděpodobné. Pro investory hledající masivní zisky mohou být atraktivnější nové tokeny, které se připravují na zalistování na burzách. Příkladem takového potenciálně ziskového projektu je Pepe Unchained (PEPU).

Pepe Unchained: Revoluční meme coin na vlastní síti Layer 2

Pepe Unchained je ambiciózní projekt, který přináší svěžest do světa meme coinů. Tento token staví na své unikátní infrastruktuře Layer 2, která umožňuje vysokou škálovatelnost a nízké transakční poplatky. Podle vyjádření vývojářů bude rychlost transakcí 100násobná oproti blockchainu Ethereum. Cílem projektu je vytvořit robustní ekosystém pro meme coiny, který zahrnuje staking, okamžité přemostění mezi sítěmi a širokou komunitu.

Pepe Unchained se chystá na svůj debut prostřednictvím předprodeje, kde si investoři mohou zajistit tokeny ještě před jejich zalistováním na burzách. K dnešnímu dni projekt získal více než 13,4 milionu USD, přičemž aktuální cena tokenu činí 0,0097284 USD.

Jedním z klíčových prvků Pepe Unchained je staking, který uživatelům umožňuje pasivně vydělávat na svých držbách PEPU. Tímto způsobem projekt podporuje dlouhodobé zapojení komunity a zároveň poskytuje stabilitu trhu. V současné chvíli platforma nabízí 153% APY. Další významnou výhodou je plánované spuštění block exploreru, který poskytne uživatelům transparentní přehled o transakcích a usnadní sledování pohybu tokenů.

Zajímavost :  Aká je kvalita vody na kúpanie na Slovensku? Rozprávali sme sa s odborníčkou

Projekt Pepe Unchained také vyvíjí okamžité přemostění mezi Pepe Chain s Ethereem. Tato funkce umožní bezproblémové a rychlé převádění tokenů mezi sítěmi, což přináší uživatelům flexibilitu a efektivitu při obchodování. Pepe Unchained tak nabízí unikátní propojení světa meme coinů s široce používanou blockchainovou infrastrukturou.

Pepe Unchained představuje příležitost pro investory, kteří hledají inovativní projekt s vysokým růstovým potenciálem. Díky své pokročilé Layer 2 infrastruktuře, stakingu, okamžitému přemostění s Ethereem a transparentnosti prostřednictvím block exploreru má PEPU předpoklady stát se lídrem mezi meme coiny. Pro více informací o projektu navštivte jeho whitepaper na oficiálním webu a chcete-li být pravidelně informováni o aktualizacích, sledujte Pepe Unchained na X (Twitter) nebo na Telegramu.

.*Příspěvek je reklama. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO