Kiyosaki předpovídá prudký růst Bitcoinu, zlata a stříbra

Autor bestselleru “Bohatý táta, chudý táta” Robert Kiyosaki znovu vyjádřil svou důvěru v Bitcoin a drahé kovy. Domnívá se, že tyto reálná aktiva čeká výrazný nárůst hodnoty.

Kiyosaki opět úřaduje, plný optimismu

Robert Kiyosaki, legendární investor známý svými odvážnými finančními prognózami, věří, že plánované snížení úrokových sazeb Federálního rezervního systému způsobí významný přesun kapitálu. Investoři dle jeho slov začnou opouštět “falešná aktiva”, jako jsou americké dluhopisy, a zaměří se na reálné hodnoty, mezi které patří Bitcoin, zlato, stříbro a nemovitosti.

Podle jeho názoru není důležité diskutovat o tom, zda je lepší zlato nebo Bitcoin. Přirovnává takové debaty k výběru mezi Ferrari a Lamborghini, zatímco ostatní nemají nic. Kiyosaki zdůrazňuje, že klíčové je vlastnit reálná aktiva, která mohou chránit bohatství v době ekonomické nejistoty.

Zajímavost :  Nebudeme sa pozerať, ako nám medveď trhá deti, tvrdí Taraba. Po zmene legislatívy by šelmu mohol odstreliť policajt i poľovník

S odkazem na své vojenské zkušenosti připomíná heslo Činy, ne slova. Vyzývá investory, aby přestali diskutovat a začali aktivně jednat, tedy investovat do aktiv s reálnou hodnotou. Varuje před možným tržním krachem a poukazuje na rostoucí americký dluh jako na faktor, který zvyšuje riziko ekonomické nestability.

Zajímavost :  Stáž na Ministerstvu průmyslu a obchodu – Oddělení Amerik

Kromě Bitcoinu a drahých kovů projevuje zájem také o další kryptoměny, jako jsou Ethereum a Solana, a o investice do lithia. Věří, že tyto investice mohou poskytnout účinnou ochranu před inflací a negativními dopady změn v monetární politice.

V současné době, kdy zlato dosáhlo historických maxim a Bitcoin se pohybuje kolem klíčových cenových úrovní, je Kiyosaki přesvědčen, že investice do reálných aktiv představuje nejlepší strategii pro čelení nadcházejícím ekonomickým výzvám.

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 57 738 USD dle KMC.

Závěr

Co si o slovech Roberta Kiyosakiho myslíte vy? Dejte nám vědět do komentářů nebo na naše sociální sítě. Pro více obsahu se přidejte také na náš oficiální server KRYPTOMAGAZIN CZ. Nezapomeňte také sledovat naše pravidelné analýzy a streamy, kde se dozvíte více o vývoji na trzích.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO