Připravuje se cena bitcoinu na raketový růst? Známý analytik Chris Burniske odhalil klíčové signály, které naznačují blížící se bull run!

Bitcoin (BTC) se již několik týdnů pohybuje v úzkém rozmezí, což ponechává mnoho obchodníků v nejistotě ohledně jeho dalšího pohybu. Přední krypto analytik Chris Burniske však věří, že jsou zde jemné známky blížícího se bull runu, a to navzdory současnému nepříliš optimistickému sentimentu na trhu. Jeho postřehy přicházejí v době, kdy bitcoin i ethereum vykazují známky konsolidace, což způsobuje, že obchodníci jsou stále netrpělivější a čekají na jasný směr.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

První známky síly bitcoinu a etherea

Burniske, partner ve venture kapitálové společnosti Placeholder Capital a respektovaná osobnost v kryptoměnové komunitě, má v současné době napilno. Pečlivě sleduje trh, aby zachytil jakékoliv signály možného zotavení a návratu býků. Jeho nejnovější komentáře naznačují, že současná cenová akce bitcoinu může maskovat první náznaky síly. V nedávném tweetu uvedl:

„Stále vidím jemné náznaky růstu, zatímco veřejný sentiment zůstává utlumený.“

Tato slova naznačují, že zatímco celkový tržní sentiment zůstává negativní, jsou zde pozitivní signály, které by mohly poukazovat na budoucí růst ceny bitcoinu. Burniske je rovněž pozitivně naladěn ohledně širšího blockchainovému ekosystému.

„Vidím známky posilování, zatímco BTC a ETH konsolidují a tržní sentiment působí, jako by Satoshi zemřel. Přesto se blockchainy nadále pomalu integrují do společnosti, i když to pro netrpělivé není dost rychlé,“ poznamenal.

Zajímavost :  Čo si myslí o výsledkoch Fico? Vyjadril sa k prvému kolu prezidentských volieb

Burniskeho býčí výhled je založen na přesvědčení, že pokračující integrace blockchainové technologie do různých sektorů bude poskytovat silnou dlouhodobou podporu jak pro bitcoin, tak pro ethereum.

Technická analýza bitcoinu: Krátkodobé signály vyzývají k opatrnosti

Z technického hlediska vykazuje bitcoin jak býčí, tak varovné signály. V posledních dnech se pár BTC/USD obchoduje poblíž klíčových úrovní podpory a rezistence, přičemž obchodníci pozorně sledují, zda dojde k průlomu. Na 2hodinovém grafu bitcoin vytvořil rostoucí trendovou linii začínající u lokálního minima poblíž 55 500 USD, která poskytuje konzistentní podporu.

Nicméně 50denní exponenciální klouzavý průměr (EMA) se aktuálně nachází na 58 748 USD a funguje jako rezistence. Cena bitcoinu se drží těsně pod touto úrovní, což naznačuje, že býci musí EMA získat zpět, aby byl potvrzen jakýkoli trvalý růst.

Index relativní síly (RSI), klíčový ukazatel dynamiky, je momentálně na hodnotě 35,57, což naznačuje mírně přeprodané podmínky. To by však mohlo být prvním signálem možného odrazu, protože RSI začal růst z nedávného minima.

Pokud si bitcoin udrží podporu kolem 57 668 USD a prolomí rezistenci na 58 748 USD (50-EMA), mohl by se dostat k úrovni 59 176 USD nebo výš. Na druhé straně, pokud nedokáže udržet současné úrovně podpory, mohl by otestovat hranici 55 500 USD, což by přineslo další medvědí tlak.

  • Klíčové úrovně podpory: 57 668 USD, 56 568 USD, 55 517 USD
  • Klíčové úrovně rezistence: 58 748 USD (50-EMA), 59 176 USD
Zajímavost :  13.3.2024 Přehled trhu – Bitcoin kolem 73 000 USD, inflace znovu roste a investoři dále spekulují na růst akcií

Býčí postoj pro bitcoin od Chrise Burniskeho odráží jeho důvěru v širší blockchainový ekosystém a jeho dlouhodobý potenciál. Zatímco sentiment na kryptotrhu se momentálně může zdát pesimistický, technické signály naznačují, že se bitcoin možná tiše připravuje na významný pohyb. Jako vždy by měli obchodníci zůstat opatrní a vyvážit optimismus s řízením rizika, když se pohybují na volatilním trhu s kryptoměnami.

Popularita bitcoinu roste a Crypto All-Stars vybral v předprodeji více než 1,3 milionu dolarů

Rostoucí popularita bitcoinu podporuje zájem o kryptoměny a inovativní platformy jako Crypto All-Stars (STARS), se dostávají do popředí. Projekt v současné době pořádá předprodejní kampaň, v rámci které lze zakoupit tokeny STARS za zvýhodněné ceny.

K dnešnímu dni platforma vybrala 1 312 606 USD z cílové částky tohoto kola 1 536 150 USD. Aktuální kurz činí 1 STARS = 0,0014419 USD, ale s jedním dnem do konce probíhající fáze se příležitost koupit tokeny před dalším navýšením ceny krátí.

Crypto All-Stars kombinuje vliv bitcoinu na trh se stakingem meme coinů prostřednictvím inovativního systému MemeVault. MemeVault umožní uživatelům uzamknout přední meme coiny jako DOGE nebo SHIB a získávat odměny. Předprodejní investoři mohou prozatím stakovat tokeny STARS s ročním procentním výnosem (APY) 1 133 %.

Zajímavost :  Peter Schiff nevěří v dosažení 100 000 USD za bitcoin, kritizuje akcie spojené s kryptoměnami

Pokud vás projekt zaujal, navštivte webové stránky Crypto All-Stars, kde je k dispozici předprodejní widget a whitepaper. Chcete-li být informováni o novinkách souvisejících s projektem, připojte se ke komunitě na X (Twitter) a Telegramu.

*Příspěvek je reklama. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO