Představenstvo Vista Outdoor uvedlo, že jednomyslně doporučuje akcionářům na nadcházející,…

Představenstvo Vista Outdoor uvedlo, že jednomyslně doporučuje akcionářům na nadcházející, opakovaně odkládané, mimořádné valné hromadě hlasovat ve prospěch prodeje The Kinetic Group do rukou Czechoslovak Group a investice CSG do společnosti Revelyst.

Jednomyslně odmítlo nabídku ze strany MNC Capital.

„Naše představenstvo je jednomyslně přesvědčeno, že transakce se společností CSG přináší akcionářům největší hodnotu. Transakce CSG přináší významnou hotovostní úhradu ve výši 28 USD na akcii a jednu kmenovou akcii společnosti Revelyst za každou kmenovou akcii společnosti Vista Outdoor, což akcionářům poskytuje příležitost podílet se na růstu společnosti Revelyst a potenciální prémii za změnu kontroly,“ uvedlo představenstvo Vista Outdoor v jedné ze dvou včerejších tiskových zpráv.

Zajímavost :  Čeští letečtí dopravci loni přepravili 4,3 milionu lidí, meziročně o 5 % víc

„Transakce CSG na převzetí společnosti The Kinetic Group za 2,15 miliardy dolarů je o asi 250 milionů dolarů vyšší než implicitní ocenění posledního návrhu MNC a zahrnuje investici do společnosti Revelyst ve výši 150 milionů dolarů, což oceňuje společnost Revelyst na 2,0 miliardy dolarů,“ doplnilo představenstvo v tiskové zprávě.

Zajímavost :  Český telekomunikační úřad obnovil příděly frekvencí v pásmech 900 a...

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO