Technická analýza dogecoinu naznačuje velký cenový průlom. Zjistěte, jak vysoko může cena vystoupat!

Cena dogecoinu testuje významnou oblast rezistence, přičemž aktuální technické nastavení naznačuje možnost velkého cenového průlomu. To si alespoň myslí uživatel platformy X Crypto Yapper, který se domnívá, že dogecoin vytvořil formaci klesajícího klínu.

*Novinkový článek obsahuje reklamu inzerenta

Podle Crypto Yappera by cena dogecoinu mohla rychle až dvojnásobně vzrůst a vrátit se na hodnotu 0,20 USD. Mnoho býků by ale mohlo cílit na otestování ročních maxim kolem 0,22 USD, což by znamenalo 120% nárůst z aktuálních úrovní kolem 0,1025 USD.

Průlom nad zmíněnou formaci klesajícího klínu by se také shodoval s průlomem nad 50denní klouzavý průměr (50DMA) DOGE. To by naznačovalo změnu dynamiky v krátkodobém horizontu a to, že býci opět převzali kontrolu.

Ovšem výše uvedený hypotetický scénář je stále jen jednou z možností. Hodně bude záviset na tom, jak středeční oznámení politiky Fedu ovlivní trhy. Očekává se, že Fed poprvé od roku 2020 zahájí cyklus snižování úrokových sazeb. Trhy si však nejsou jisté, jak velké bude toto první snížení.

Pokud Fed přinese větší snížení o 50 bazických bodů a předseda Fedu Jerome Powell uklidní trhy ohledně možného recese v USA, mohlo by to být povzbuzením pro riziková aktiva. To by mohlo katapultovat cenu dogecoinu z jeho aktuální ceny na nová meziroční maxima.

Dosáhne cena dogecoinu 1 USD? Toto aktivum může být lepší volbou 

Dogecoinoví býci doufají, že návrat na 0,20 USD by mohl zahájit dlouhodobý pohyb směrem k hodnotě 1 USD, což je dlouho očekávaný milník v komunitě Doge Army.

Zajímavost :  Rozbehla sa kampaň na zmenu zdravotnej poisťovne. Ťažia z nej aj podvodníci

Výhodou dogecoinu je, že jde o největší meme coin, který je postaven na své vlastní decentralizované blockchainové síti. A s podporou jednoho z nejvlivnějších mužů světa, Elona Muska, má stále šanci tuto metu jednou dosáhnout.

Nicméně krátkodobá budoucnost dogecoinu je nejistá. Pokud se mu nepodaří prolomit zmíněné klíčové úrovně rezistence, je možné, že se vrátí k minimům z letošního srpna kolem 0,08 USD.

Držitelé dogecoinu by mohli zvážit alternativní investice k diverzifikaci svého rizika. Nové meme coiny by mohly být jednou z možností. Pro ty, kteří chtějí diverzifikovat mimo vysoce rizikové a volatilní meme coiny bez užitečnosti, by mohl být zajímavou volbou sektor GameFi. Jeden nový GameFi meme coin s názvem Shiba Shootout (SHIBASHOOT) nedávno upoutal velkou pozornost.

Shiba Shootout je inovativní projekt, který nabízí hráčům a investorům možnost zapojit se do unikátního ekosystému s možností vydělávání prostřednictvím hraní (P2E) a stakingu. Hlavním cílem Shiba Shootout je vytvořit platformu, která spojuje zábavu s finančními příležitostmi, což je základní koncept tohoto projektu.

Předprodej tokenů Shiba Shootout přilákal značný zájem, přičemž investoři mají možnost získat tokeny za zvýhodněné ceny ještě před oficiálním zalistováním na burzách. K dnešnímu dni bylo vybráno více než 1,3 milionu dolarů

Shiba Shootout přináší inovace do světa meme coinů

Projekt nabízí různé formy zapojení, včetně stakingu prostřednictvím unikátního systému „Cactus Staking“. Uživatelé mohou stakovat své tokeny v digitální pouštní krajině, přičemž čím déle tokeny stakují, tím vyšší odměny obdrží. Odměny jsou vizuálně zobrazeny rostoucím kaktusem, což přidává zábavný prvek do celého procesu. V současné chvíli mohou investoři získat APY 835 %.

Zajímavost :  Dolar roste a bitcoin opět otestoval support kolem 60 000 USD

Jedním z hlavních pilířů projektu je P2E (Play-to-Earn) hra, která je již dostupná v obchodech s aplikacemi. Hráči mohou vydělávat tokeny SHIBASHOOT za své herní úspěchy a dovednosti. Další zajímavou funkcí je program doporučení „Posse Rewards“. Uživatelé mohou pozvat své přátele do komunity Shiba Shootout a za každé doporučení získají bonusové tokeny jak oni, tak i jejich přátelé. 

Shiba Shootout se snaží vybudovat silnou komunitu také prostřednictvím „Příběhů od táboráku“. To budou pravidelná sezení, kde členové sdílejí své zkušenosti s kryptoměnami a meme coiny v neformálním prostředí. Navíc se komunita může podílet na rozhodování o budoucnosti projektu prostřednictvím „Přehledů o správě tokenu“. Členové budou moci hlasovat o klíčových rozhodnutích a přispívat tak k růstu projektu.

Projekt nabídne i zábavný prvek loterie zvané „Lucky Lasso“, kde hráči mohou použít své tokeny k získání šance vyhrát velké krypto ceny. Část z výher jde na dobročinné iniciativy, což přidává další hodnotu celému projektu. Spořící mechanismus „Saddle bags“ je dalším chytrým nástrojem, který umožňuje uživatelům automaticky přidělit procento svých tokenů do vyhrazené peněženky uzamčené na určité období. Po uplynutí této doby jsou uživatelé odměněni dalšími tokeny.

Zajímavost :  V Hlohovci našli mŕtveho mladíka. Podozrivým je jeho vlastný otec

Proč Shiba Shootout?

SHIBASHOOT nabízí kombinaci zábavy, finančních příležitostí a silné rostoucí komunity. S P2E hrou, unikátním stakingovým systémem a možností ovlivňovat budoucí směr projektu, má Shiba Shootout vysoký růstový potenciál. Unikátní funkce jako „Castus staking“, „Loterie Lucky Lasso“ a program „Posse Rewards“ dále zvyšují jeho atraktivitu. Pro více informací si přečtěte whitepaper, sledujte projekt na X nebo se připojte ke komunitě na Telegramu.

*Příspěvek je reklama. Autorem příspěvku není redakce portálu Kryptomagazin.cz. Nevyjadřuje tedy názor redakce ani provozovatele portálu Kryptomagazin.cz. V případě, že využijete poskytnutá sdělení a informace v tomto článku jako investiční doporučení nebo investiční radu, činíte dle vlastního uvážení a na vlastní riziko.

Celý článek zde | Podnikání za 500 Kč ? – ANO